关于

关于 印度和中国在一起是人类的三分之一。他们在建设先进社会方面的当代成就,在历史悠久,辉煌的历史中是史无前例的,对国际社会来说,是戏剧性的后果。一个已经飙升成为一个全球性大国,另一个在发射台上起飞。一个是最大的威权国家,另一个是最大的民主国家。 他们注定要像过去的帝国势力一样竞争吗?还是将它们作为全球力量的新契机,引起独特的能量,文化和价值观的突出,在几个世纪以来一直被西方占主导地位的世界中呢? 这些和其他具有史诗重要性的问题是“山顶”的核心,这是一个来自CITIZENARTS的新的教育纪录片。

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s